Levensmiddelenadditieven verbeteren de eigenschappen uw product..

Bestellen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
Filter
Categorieën Productcategorie
Toepassing

Xanthaangom E-415

Product nummer: 168900

Product-identificatie

EU-Naam Xanthaangom E-nummer E-415 EU-nummer (EINECS) 234-394-2 CI-naam Xanthan gum CAS-nummer 11138-66-2 FD&C-naam Xanthan gum
Een natuurlijk koolhydraat, verkregen door een suikeroplossing (na toevoeging van stikstof en mineralen) te laten vergisten door een bacterie (Xanthomonas campestris). Te gebruiken als stabilisator, verdikkingsmiddel en emulgator vooral in zuivelproducten en sauzen. Het vormt een dikke gel in stilstaande vloeistof, maar wordt vloeibaarder bij schenken of schudden. Deze eigenschap maakt dit bindmiddel zeer geschikt voor sauzen en flessen. 
Productcategorie
Bindmiddelen

Specifieke eigenschappen

Productomschrijving Levensmiddelenadditief
Productvorm poeder
Oplosbaarheid wateroplosbaar
Adviesdosering q.s. (quantum satis)
Declaratieadvies Verdikkingsmiddel
Toepassing
Bakkerij/Patissier
Zuivel
IJsbereiding
Limonades/Siropen
Gedistilleerd/Brouwerij
Snacks
Sportvoeding/Supplementen
Cosmetica
Farmaceutische producten
Infra-/Techniek
Plantvoeding
Dierbenodigdheden
© Pomona.nl 2024 - Sitemap Disclaimer