Levensmiddelenadditieven verbeteren de eigenschappen uw product..
Bestellen?
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
Filter
Categorieën
Productcategorie
Toepassing
Downloads
Xanthaangom E-415
Product nummer: 168900Product-identificatie
EU-Naam Xanthaangom E-nummer E-415 EU-nummer (EINECS) 234-394-2 CI-naam Xanthan gum CAS-nummer 11138-66-2 FD&C-naam Xanthan gum
Een natuurlijk koolhydraat, verkregen door een suikeroplossing (na toevoeging van stikstof en mineralen) te laten vergisten door een bacterie (Xanthomonas campestris). Te gebruiken als stabilisator, verdikkingsmiddel en emulgator vooral in zuivelproducten en sauzen. Het vormt een dikke gel in stilstaande vloeistof, maar wordt vloeibaarder bij schenken of schudden. Deze eigenschap maakt dit bindmiddel zeer geschikt voor sauzen en flessen.
Specifieke eigenschappen
Productomschrijving | Levensmiddelenadditief |
Productvorm | poeder |
Oplosbaarheid | wateroplosbaar |
Adviesdosering | q.s. (quantum satis) |
Declaratieadvies | Verdikkingsmiddel |