BestelinformatieDe producten die wij aanbieden zijn bestemd voor professioneel gebruik. Om deze reden leveren wij niet aan consumenten voor huishoudelijk gebruik.
  
Normaal gesproken zijn al onze standaardproducten uit (beperkte) voorraad beschikbaar. Als een product op voorraad is, kunnen wij u dit binnen 5 werkdagen leveren. Voor speciaal producten en grotere hoeveelheden vragen wij u rekening te houden met een levertijd van 3 weken. Wij zijn hierbij afhankelijk van de levering van grondstoffen en de productieplanning. Uiteraard kunt u in noodgevallen altijd een beroep op ons doen en zullen wij proberen de levering (geheel of gedeeltelijk) te versnellen.

Ook is het mogelijk om uw product in aangepaste verpakkingen of in andere verpakkingseenheden (bijvoorbeeld specifiek afgemeten hoeveelheden) af te nemen. Wij kunnen u in deze gevallen een prijs op maat offreren. Ook wanneer naar verwachting uw afname grotere hoeveelheden betreft, bieden wij u graag een offerte op maat aan.

Alle geoffreerde prijzen zijn inclusief verpakking, exclusief BTW (6%) en worden normaal gesproken franco aan huis geleverd. Uw betalingen ontvangen wij graag binnen 14 dagen na aflevering. Het is mogelijk dat eerder aangeboden prijzen door onvoorziene veranderingen in de grondstofprijzen, aangepast moeten worden. In dit geval brengen we u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

Bij bestellingen met een totaal-order-bedrag lager dan € 250,- rekenen wij € 10,- aan administratie kosten en brengen wij de verzendkosten in rekening (volgens de tarieven van bodedienst GLS). Bij levering buiten Nederland en België, zijn de transportkosten op aanvraag beschikbaar of worden deze bij de orderbevestiging vermeld.

Alle informatie betreffende onze producten wordt naar ons beste weten verstrekt en is gebaseerd op onze huidige kennis en ervaring. Het is uw verantwoordelijkheid om deze producten volgens de relevante wet- en regelgeving voor uw toepassing te gebruiken. Ook vrijwaren de door ons aangeboden informatie en adviezen u niet van de noodzaak, deze producten in uw toepassing vooraf op geschiktheid te testen.

Op alle offertes, opdrachten en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30267795. Deze zijn tevens als PDF-bestand te downloaden door op de hiernaast vermelde link te klikken.
Contact gegevens
Pomona Aroma BV
Bezoekadres
Architronlaan 4
5321 JJ Hedel

E
info@pomona.nl

Postadres
Postbus 89
5320 AB Hedel

T
+31 0 73 599 17 97
F
+31 0 73 599 43 75


Downloads / Informatie aanvragen


Assortimentlijsten aanvragen
Bestelinformatie