ToepassingenOns uitgebreide assortiment aan voedingsadditieven kunnen, naast de toepassing in normale voeding, in verschillende branches en disciplines worden gebruikt. 

De mogelijke toepassingen:
Levensmiddelen
Onze kleur- en smaakstoffen zijn in te zetten om een bijdrage te leveren aan de smaak, kleur, structuur of houdbaarheid van levensmiddelen. Binnen de levensmiddelenbranche zijn er ook weer verschillende toepassingen: zuivel, ijs, bakkersproducten, chocolade, suikerwerk, dranken (alcoholisch of non-alcoholisch). Heeft u hulp nodig met het selecteren van het juiste voedingsadditief? Wij beschikken over de kennis om u verder te helpen, neem gerust contact op. 

Farmaceutische industrie
Onze producten kunnen ook in de farmaceutische industrue gebruikt worden, bijvoorbeeld om een drankje of tabletje de juiste smaak te geven. Daarnaast kunnen medicijnen worden voorzien van een (waarschuwende) kleur naar keuze. Onze kleurstoffen voldoen aan alle veiligheidseisen.

Verzorgingsproducten
Onze kleurstoffen kunnen ook prima worden toegepast om de juiste kleur, geur of smaak te geven aan verzorgingsproducten zoals zeep, tandpasta, gezichtscrème of make-up. Hiervoor zijn citrusaroma's, bloemengeuren of muntaroma's zeer geschikt. 

Dierenbenodigdheden
Voedingsadditieven zoals smaakstoffen of kleurstoffen zijn meestal ook geschikt om te gebruiken in dierenvoeding of andere dierenproducten zoals shampoo's of medicijnen. Heeft u een vraag over het gebruik van onze producten met uw dierenproducten? 

Reinigingsmiddelen
Geurstoffen kunnen een bijdrage leveren aan bepaalde reinigingsmiddelen om bijvoorbeeld bij het gebruik hiervan een lekker geurtje te verspreiden. Vooral citrusgeuren of bloemengeuren zijn hiervoor zeer geschikt. Ook kleurstoffen worden regelmatig gebruikt om het middel te voorzien van een herkenbare kleur die past bij de geur die het verspreidt. Vraagt u zich af welke geur of kleurstoffen u kunt gebruiken? Stel gerust uw vraag via ons contactformulier
Contact gegevens
Pomona Aroma BV
Bezoekadres
Architronlaan 4
5321 JJ Hedel

E
info@pomona.nl

Postadres
Postbus 89
5320 AB Hedel

T
+31 0 73 599 17 97
F
+31 0 73 599 43 75


Downloads / Informatie aanvragen


Assortimentlijsten aanvragen
Bestelinformatie