Smaakvolle aroma's en verleidelijke kleuren

Pomona Aroma

Al vanaf 1950 zijn de aroma’s van Pomona een begrip in de levensmiddelenindustrie. Pomona Aroma is in haar bestaan gegroeid tot een flexibele leverancier van aroma’s, kleuren en halffabricaten. Wij richten ons met name op toepassingen in levensmiddelen, maar deze levensmiddelenadditieven zijn ook geschikt voor vele andere doeleinden (zie de toepassingen-pagina).

Kernwaarden en pluspunten zijn:
  • Uitgebreid assortiment van (natuurlijke) aroma’s en levensmiddelenkleuren.
  • Standaardproducten verkrijgbaar in verpakkingen van 1 tot 1000 kilo.
  • Prima partner voor kleinere en grotere gebruikers.
  • Snelle levering, flexibele instelling, korte lijnen en direct persoonlijk contact.
  • Productadvies, ondersteuning en ontwikkeling van specifieke recepturen voor uw toepassingen.
  • FSSC-22000 kwaliteitssysteem en ondersteuning bij kwaliteitszaken.
  • Klantportaal met actuele productdocumentatie, eenvoudige bestelmogelijkheden, uw actuele productprijzen, bestelhistorie etc. etc.

Hieronder ziet u meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en leest u wat meer over ons bedrijf en haar geschiedenis.
Pomona's doelgroep en mogelijkheden

Onze producten zijn bestemd voor ‘professionele gebruikers’. Daarmee bedoelen we dat deze niet geschikt zijn voor de directe verkoop aan consumenten. Allereerst is de aard van levensmiddelenadditieven vaak niet zodanig dat deze bij normaal huis-, tuin- en keukengebruik gemakkelijk te gebruiken zijn. Maar ook de verpakkingseenheden, de etikettering en productdocumentatie bij de producten, zijn niet afgestemd op gebruik door consumenten. 
De producten die wij aanbieden zijn bedoeld om aan uw product een bijdrage te leveren op het gebied van smaak, kleur, structuur of een verbeterde houdbaarheid. Binnen de levensmiddelenbranche worden onze aroma’s, kleuren, overige additieven, vruchten- en speciaal-producten met name gebruikt door consumptie-ijsbereiders, chocolatiers, banketbakkers, zuivelproducenten, destilleerders, suikerwerkfabrieken en patissiers. Naast de toepassingen in de levensmiddelenindustrie worden onze producten onder andere gebruikt in de farmaceutische industrie, verzorgingsproducten, diervoeding en -benodigdheden, reinigingsmiddelen, waterbehandeling, etc. etc.

lees meer >
Pomona's doelgroep en mogelijkheden
Bestellen bij Pomona
Bestellen bij Pomona
Bestellen bij Pomona

Als u verdere vragen heeft over onze producten, de bijbehorende prijzen of misschien wilt u al iets bij ons bestellen, dan kunt u contact met ons opnemen via mail (info@pomona.nl) of telefonisch (+31 73 5991797). U kunt ook het contactformulier via de contactpagina invullen. Voor bestaande relaties is er de mogelijkheid om snelle bestellingen te plaatsen via het Pomona Portaal. Wij zijn u graag van dienst en zorgen er voor dat uw bestelling naar volle tevredenheid bezorgd zal worden.

Middels de onderstaande link, vindt u meer informatie over onze mogelijkheden. 

lees meer >
Pomona Portaal

Heeft u verdere vragen over onze producten, de bijbehorende prijzen of wilt u wellicht al iets bij ons bestellen, dan zijn we u graag van dienst. Via de onderstaande links vindt u informatie over de mogelijkheden om bij ons te bestellen. Uiteraard is contact via telefoon of e-mail mogelijk (zie onze contactgegevens). U kunt ook het contactformulier invullen zodat we uw gegevens op juiste wijze in ons ordersysteem kunnen opnemen. We kunnen u als nieuwe relatie toegang geven tot ons Pomona Portaal waar uitgebreide product- en prijsinformatie te vinden is. Bovendien kunnen vanuit het portaal eenvoudig nieuwe bestellingen geplaatst worden. 

lees meer >
Pomona Portaal
De geschiedenis van Pomona

In het jaar 1950 startte onze grootvader, als producent van smaakstoffen voor banketbakkers, melkfabrieken en drankproducenten. De naam die hij aan zijn bedrijf gaf was 'Essencefabriek Pomona', naar de Romeinse godin van de boomvruchten. De recepturen werden met grote zorg door onze grootvader samengesteld. Hierbij luisterde hij aandachtig naar de wensen van zijn klanten  en vertaalde deze naar de juiste samenstelling van zijn uitstekende aroma’s en vruchtenproducten. Deze recepturen vormen nu nog steeds de basis voor ons productassortiment.
 

lees meer >
De geschiedenis van Pomona
© Pomona.nl 2024 - Sitemap Disclaimer