Smaakvolle aroma's en verleidelijke kleuren

Bestellen bij Pomona

Heeft u verdere vragen over onze producten, de bijbehorende prijzen of wilt u wellicht al iets bij ons bestellen, dan zijn we u graag van dienst. Via de onderstaande links vindt u informatie over de mogelijkheden om bij ons te bestellen. Uiteraard is contact via telefoon of e-mail mogelijk (zie onze contactgegevens). U kunt ook ons contactformulier invullen zodat we uw gegevens op juiste wijze in ons ordersysteem kunnen opnemen.
Levering
Levering
Levering

U kunt bij ons bestellingen plaatsen voor alle producten en verpakkingseenheden vanaf 1 kilo. Normaal gesproken zijn de standaardproducten uit (beperkte) voorraad beschikbaar. Als een product op voorraad is, kunnen wij u dit binnen 5-8 werkdagen leveren. Voor speciaal-producten en grotere hoeveelheden vragen wij u rekening te houden met een levertijd van 5-15 werkdagen. Wij zijn hierbij afhankelijk van de levering van grondstoffen en de productieplanning. Uiteraard kunt u in noodgevallen altijd een beroep op ons doen en wij zullen dan proberen de levering (geheel of gedeeltelijk) te versnellen. Ook kunnen we afspraken met u maken om altijd een specifieke voorraad voor u in huis te hebben zodat een snelle levering daarvan gegarandeerd is.

Bij verreweg de meeste bestellingen verzorgd onze bodedienst TransMission het transport van de pakketten of pallets. Wij hebben ook een eigen vervoersservice, maar de praktijk leert dat het zelf bezorgen van bestellingen steeds minder vaak voorkomt. Deze vorm van bezorgen kan bijvoorbeeld bij ‘spoedgevallen’ ingezet worden. Om levering van uw order te versnellen kan er afgestemd worden om deze bij ons af te (laten) halen.
 

Verzending en (verzend)kosten
Verzenddagen voor het versturen van pakketten en pallets zijn op dinsdagen en donderdagen en bodedienst TransMission bezorgd deze normaal gezien op de volgende werkdag (binnen Nederland). Leveringen in Belgie en Duitsland vinden normaal gezien binnen 1-2 werkdagen plaats. Levering in Frankrijk kan 1-3 dagen in beslag nemen.

Bij bestellingen met een totaal-order-bedrag lager dan € 275,- rekenen wij € 13,75 aan administratie kosten en brengen wij de verzendkosten in rekening (volgens de tarieven van bodedienst TransMission). Bij bestellingen met een orderbedrag tussen € 275,- en € 550,-, of bij leveringen buiten Nederland berekenen we alleen de verzendkosten apart. Grotere bestellingen worden binnen Nederland franco aan huis geleverd.

Bij levering naar andere landen, zijn de transportkosten op aanvraag beschikbaar en/of worden deze bij de orderbevestiging vermeld.
 
Prijzen en betaling

Naast de standaardverpakkingseenheden is het mogelijk om producten in aangepaste verpakkingen of in andere eenheden (bijvoorbeeld een specifiek afgemeten hoeveelheid) af te nemen. Wij kunnen u in deze gevallen een prijs op maat offreren. Ook wanneer uw afnameverwachting grotere hoeveelheden betreft, bieden we u graag een ‘prijs op maat’ aan.

Alle geoffreerde prijzen zijn inclusief verpakking, exclusief BTW (9%) en worden (bij bestellingen vanaf € 550,-) franco aan huis geleverd (levering binnen Nederland). Het is mogelijk dat eerder aangeboden prijzen door onvoorziene veranderingen in de grondstofprijzen, aangepast moeten worden. In dit geval brengen we u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Na ontvangst van een bestelling ontvangt u een orderbevestiging waarin alle details voor de levering (inclusief de prijzen) genoemd worden. In het geval van ‘vooruitbetaling’ ontvangt u na uw goedkeuring van de orderbevestiging de bijbehorende factuur. De bestelling kan dan na ontvangst van de betaling (binnen de besproken termijn) verstuurd worden.

Als we met u zijn overeengekomen om producten ‘op rekening’ te bestellen, ontvangt u (binnen 24 uur na bestelling) de orderbevestiging met daarin alle details die horen bij de betreffende bestelling (incl. prijzen en de verwachtte leverdatum). Nadat de producten zijn verstuurd sturen we de bijbehorende factuur en we ontvangen uw betaling graag binnen 14 dagen na de factuurdatum.   
 

Prijzen en betaling
Algemene voorwaarden
Op alle offertes, opdrachten en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 30267795. Deze zijn tevens als PDF-bestand te downloaden door op de hieronder vermelde link te klikken.
 
Disclaimer
Alle informatie betreffende onze producten wordt naar ons beste weten verstrekt en is gebaseerd op onze huidige kennis en ervaring. Het is uw verantwoordelijkheid om deze producten volgens de relevante wet- en regelgeving voor uw toepassing te gebruiken. Ook vrijwaren de door ons aangeboden informatie en adviezen u niet van de noodzaak, deze producten in uw toepassing vooraf op geschiktheid te testen.
 
© Pomona.nl 2024 - Sitemap Disclaimer