De aroma's van Pomona, pure smaaksensatie..

Bestellen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op
Filter
Categorieën Productcategorie
Toepassing

Aroma's

Pomona biedt een grote variëteit aan smaken in de ‘zoete hoek’ van het smakenspectrum. Hieronder ziet u de standaard smaken en per smaak de beschikbare aroma-types voor deze smaak. Door een filter toe te passen op productsoort (‘Aroma’ of ‘Natuurlijk aroma’) en/of een toepassing te kiezen, komen de producten naar voren die voor uw wensen en toepassing het meest geschikt zijn. Naast de genoemde (standaard) producten beschikken we over specifiek recepturen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als er verdere vragen zijn over specifieke smaken of toepassingen.  

Aroma leverancier

Pomona Aroma is al ruim 70 jaar actief als producent en leverancier van aroma’s (ofwel smaakstoffen) voor levensmiddelen. Aroma's kunnen als additief worden toegepast om uw producten op het gebied van smaak te verrijken. Deze aroma's kunnen niet alleen in levensmiddelen, maar ook in vele andere toepassingen gebruikt worden. 
 

Soorten aroma's

De ingrediënten waaruit aroma’s / smaakstoffen zijn opgebouwd kunnen zowel een natuurlijke als een natuur-identieke oorsprong hebben. Natuur-identiek betekent dat de moleculaire structuur van het ingrediënt is opgebouwd zoals deze ook in de natuur voorkomt. Dit natuur-identieke ingrediënt is echter niet van een natuurlijke oorsprong. U mag aroma's waarin deze natuur-identieke ingrediënten worden toegepast declareren als 'aroma'.

Een 2e categorie zijn de ‘natuurlijke aroma’s’. Hier zijn de aromatische ingrediënten wel van een natuurlijke oorsprong. U kunt deze producten declareren als 'natuurlijk aroma'. Er is in de markt een steeds grotere vraag om in levensmiddelen natuurlijke ingrediënten te gebruiken bijvoorbeeld in ‘clean-label’ producten of vanwege andere ‘marketing’ claims bij een product.  

Als 3e type aroma’s zijn degene die als ‘natuurlijk (X) aroma’ gedeclareerd mogen worden. Bij deze aroma’s is de aromatische component voor meer dan 95% afkomstig vanuit de in de naam genoemde bron (X). De herziene Europese wet- en regelgeving omtrent biologische producten vereist dat toepassing van aroma’s alleen mogelijk is als het aroma hieraan voldoet. Het is ons streven om voor de meest gangbare smaken ook een natuurlijk alternatief beschikbaar te hebben. Bij de veel fruit- en specerijen smaken zijn er ook mogelijkheden om deze als 'natuurlijk (X) aroma’ aan te bieden.  
 

Aroma's bestellen?

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier, per mail (info@pomona.nl) of telefonisch op +31 73 5991797.  
 
© Pomona.nl 2024 - Sitemap Disclaimer