Aroma's - SmaakstoffenAroma leverancier

Pomona is leverancier en producent van smaakstoffen ofwel aroma's. Aroma's kunnen als additief worden gebruikt om uw producten op het gebied van smaak te verrijken. De ingrediënten waaruit deze smaakstoffen zijn opgebouwd kunnen zowel een natuurlijke als een natuur-identieke oorsprong hebben. Voor een inzicht in ons assortiment kunt u rechts een assortimentlijst aanvragen.

Soorten Aroma's

Natuur-identiek betekent dat de moleculaire structuur van het ingrediënt is opgebouwd zoals dit ook in de natuur voorkomt. Dit natuur-identieke ingrediënt is echter niet vanuit een natuurlijke oorsprong ontstaan. U mag aroma's waarin deze natuur-identieke ingrediënten worden toegepast declareren als 'aroma'.

Er is in de markt een steeds grotere vraag om in levensmiddelen natuurlijke ingrediënten te gebruiken, bijvoorbeeld in 'biologische' of 'clean-label' producten. Het is daarom ons streven om voor de meest gangbare smaken ook een natuurlijk alternatief aan te bieden. U mag deze producten declareren als 'natuurlijk aroma' en  in sommige gevallen als 'natuurlijk (productnaam) aroma's.  

Bestellen?

Aroma's kopen kan uiteraard bij pomona. Klik hier voor meer productdetails. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.  


Producten


Contact gegevens
Pomona Aroma BV
Bezoekadres
Architronlaan 4
5321 JJ Hedel

E
info@pomona.nl

Postadres
Postbus 89
5320 AB Hedel

T
+31 0 73 599 17 97
F
+31 0 73 599 43 75


Downloads / Informatie aanvragen


Assortimentlijsten aanvragen
Bestelinformatie
Documenten aanvragen
Prijsinformatie