Smaakstoffen kopen - Leverancier - BestellenPomona is leverancier van smaakstoffen voor het verrijken van de smaak van producten. 

Pomona: Uw leverancier van smaakstoffen

Onze smaakstoffen zorgen dus voor een verrijking van smaak. Deze aromastoffen hebben een specifieke geur of smaak die producten lekkerder laat ruiken of smaken. Omdat aromastoffen of smaakstoffen een sterke geur of smaak hebben, is er maar weinig aromastof nodig om de gewenste smaak of geur te krijgen. Dat betekent ook dat de dosis die een mens dagelijks binnen krijgt geen gezondheidseffect hebben, omdat de dosis die in producten verwerkt is ver onder de aanvaardbare dagelijkse inname is. De geur- en smaakstoffen van Pomona kunnen opgebouwd zijn uit een zowel natuurlijk als natuur-identieke oorsprong. Natuur-identiek betekent dat de moleculaire structuur van het de aromastof is opgebouwd zoals dit ook in de natuur voorkomt.


Smaakstoffen

Waarom Pomona?


Wij beschikken over alle benodigde veiligheidsbladen en analyse-certificaten om te garanderen dat gebruik van onze producten veilig is. Het is ons streven om voor de meest gangbare smaken ook een natuurlijk alternatief aan te bieden. Wilt u smaakstoffen kopen of bestellen? Als smaakstoffen leverancier bent u bij Pomona aan het juiste adres. kijk hier voor meer informatie over aroma's.

Klik hier voor meer informatie en het complete aanbod van onze smaakstoffen en aroma's.

Interesse in onze smaakstoffen?


Heeft u interesse in Onze producten? Of wilt u graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.
Contact gegevens
Pomona Aroma BV
Bezoekadres
Architronlaan 4
5321 JJ Hedel

E
info@pomona.nl

Postadres
Postbus 89
5320 AB Hedel

T
+31 0 73 599 17 97
F
+31 0 73 599 43 75


Downloads / Informatie aanvragen


Assortimentlijsten aanvragen
Bestelinformatie